Je verkoopt niet
elke dag een huis.
Wij wel.

Bij ons kan je rekenen op 100% toewijding, volledige ontzorging en jarenlange expertise in het verkopen van vastgoed.

Leun rustig achterover: Immo Margriet neemt je zorgen weg.

Wanneer je kiest voor deze formule, kan je op je twee oren slapen. Het ervaren team van Immo Margriet neemt immers al je verkoop-zorgen uit handen. Wij regelen de juiste documenten, trekken potentiële kopers aan en halen het onderste uit de kan tijdens de onderhandelingen.

01

Voorbereiding voor verkoop

Een succesvolle verkoop start met een uitgebreide analyse van je eigendom. Zo kunnen we potentiële kopers op de juiste wijze informeren. Tijdens deze analyse bedenken we een verkoopstrategie op maat van jouw pand én adviseren we je een correcte vraagprijs.

02

Presentatie van de woning

Een goede eerste indruk is doorslaggevend, ook voor jouw woning. Daarom besteden we veel aandacht aan de presentatie, zowel qua tekst als fotografie. Is de huisvoorstelling naar wens? Dan publiceren we jouw eigendom op onze eigen website, sociale media én op de bekende immo-websites.

03

Huisbezoeken van potentiële kopers

Wanneer kandidaat-kopers interesse tonen in jouw woning plannen we een huisbezoek. Wij zorgen voor een hartelijk ontvangst waarbij de bezoekers ruim de tijd krijgen om de woning te ontdekken en vragen te stellen. Na iedere bezichtiging contacteren we je om te vertellen hoe het geweest is.

04

Onderhandelen over de verkoopprijs

Zijn er serieuze kandidaat-kopers? Dan starten we de onderhandelingen en streven ernaar dat jij de beste prijs voor je eigendom ontvangt.

05

Opstellen van de verkoopsovereenkomst

Bereiken we een akkoord tussen jou en de koper? Dan leggen we dit zo snel mogelijk vast in een sluitende verkoopsovereenkomst. We begeleiden je tot en met de akte en sleuteloverdracht.

No cure, no pay.

Bij Immo Margriet kom je niet voor verrassingen te staan. We berekenen ons ereloon van 2,5% inclusief BTW op basis van de verkoopprijs van je woning. Krijgen wij jouw woning niet verkocht? Dan hoef je ons niet te betalen.

De sleutel tot een succesvolle verkoop begint met een professionele schatting!