Met een gerust
hart verhuren.

Professionele begeleiding is van onschatbare waarde
bij het verhuren van een woning.

Jouw verhuurproces, onze expertise

Kies je ervoor om jouw eigendom te verhuren? Dan gidsen we je stap voor stap doorheen een moeiteloos verhuurproces. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

01

Voorbereiding van de verhuur

Onze aanpak begint met een grondige inspectie van het te verhuren pand. Na deze inspectie bespreken we samen met jou de verhuurmogelijkheden en stellen we een marktconforme huurprijs voor.

02

Presentatie van de huurwoning

Een goede eerste indruk is doorslaggevend, ook voor jouw huurwoning. We zorgen voor professionele foto's en een wervende woningbeschrijving. Is de presentatie van de huurwoning naar wens? Dan publiceren we jouw eigendom op onze eigen website, sociale media én op de bekende immo-websites.

03

Screening van potentiële huurders

Zijn er kandidaat-huurders die interesse tonen in jouw pand? Dan voeren wij een screening uit zodat jij je eigendom kan verhuren aan een betrouwbare huurder.

04

Opstellen van de huurovereenkomst

Hebben we een betrouwbare huurder gevonden voor jouw eigendom? Dan stellen we een sluitende huurovereenkomst op. Voor de aanvang van de verhuur maken we een gedetailleerde plaatsbeschrijving op. Wij zorgen ook voor de registratie van deze twee documenten.

05

Inbouwen van garanties

Na het tekenen van de huurovereenkomst zorgen we voor een correcte afhandeling van de huurwaarborg én regelen we dat de huurder over een brandverzekering beschikt.

Een succesvolle verhuur begint
met een informatief gesprek.

Geen zin in gedoe met verhuren?

Heb je geen tijd of zin in de administratieve lasten die bij het verhuurproces komen kijken? Kies voor vastgoedbeheer en laat je volledig ontzorgen door Immo Margriet.