Appartement gelegen te Alcossebre

Aan de prachtige Spaanse Costa del Azahar, 85 km ten noorden van Valencia ligt een Mediterrane parel. Alcossebre, pal aan de kust, houdt het midden tussen een groot dorp en een compact Spaans stadje.

Het authentieke centrum ligt centraal, omgeven door de voet van de Sierra de Irta in het noorden, tegenaan de heuvelruggen leunende residentiële villawijken in het westen, vele...

4863184

Project Santa Rosalía Lake and Life Resort

DE BESTE VASTGOED INVESTERING IN 2022 IN SPANJE - Santa Rosalía Lake and Life Resort
Santa Rosalía Lake and Life Resort
Dromen komen uit!

DE BESTE VASTGOED INVESTERING IN 2022 IN SPANJE

Santa Rosalía Lake and Life Resort één van de meest ambitieuze projecten aan de Spaanse Middellandse Zeekust.

Het 700.000 m2 grote...
4930935

Residentie Goodlife Wilsele

GOODLIFE is een modern woonproject in het centrum van Wilsele Putkapel met 36 assistentiewoningen, ontworpen op maat van de bewoners. Een mix van stijlvolle één en twee-slaapkamer appartementen, elk voorzien van een mooi terras. U kiest uit verschillende lichte, ruime appartementen, gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De gemeenschappelijke ruimte is er...
4224589

Heb je interesse in dit stukje geluk? Neem contact op met ons.

Voor projectontwikkelaars

Ook projectontwikkelaars, bouwpromotoren, woningbouwfirma’s en kleine aannemers kunnen terecht bij Immo Margriet voor de verkoop van hun projecten.

Immo Margriet heeft reeds jaren ervaring in de verkoop van nieuwbouwprojecten in de woning- en appartementenbouw, zowel binnen als buiten het kader van de Wet Breyne.